Deze pagina heeft tot doel u te informeren over de manier waarop KD Supplementen omgaat met uw persoonsgegevens.

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens die herleidbaar zijn tot een “geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon”. Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, dan wel dat die persoon kan worden achterhaald.

Een voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam van een persoon, een huisadres of een e-mailadres.
Als u op deze website een of meerdere producten bestelt, wordt u gevraagd om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen, zoals naam, e-mailadres, afleveradres en gegevens om uw betaling te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling af te handelen.

Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt, dat alleen de gegevens gebruikt worden die u zelf actief achtergelaten heeft. De gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld of gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor u ze heeft verstrekt.

Wet bescherming persoonsgegevens (WBP)
Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen. De WBP is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites. Dit betekent dat ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard en gebruikt, onder deze wet vallen.

Verwijdering persoonsgegevens
Indien u dit wenst kunt u op ieder moment uw persoonsgegevens van onze website laten verwijderen. U kunt ons hiervan via een e-mail op de hoogte stellen. U ontvangt dan een bevestiging dat uw persoonsgegevens zijn verwijderd.

We zullen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. De persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor u ze aan ons toevertrouwd. Door ons een email te sturen kunt u uw gegevens laten verwijderen.

Gebruik Cookies
KD Supplementen maakt gebruik van cookies en andere technologieën om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan hoe de site gebruikt, zodat wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten kunnen verbeteren.

Door de cookies kunnen we verschillende advertenties laten zien, advertentie netwerken (oa Google Adsense, PayPro) die op deze site adverteren kunnen cookies op uw pc plaatsen of kunnen web beacons gebruiken om informatie in te winnen.

KD Supplementen heeft geen toegang tot of controle over deze cookies die worden gebruikt door derden adverteerders.
U moet het privacy beleid van deze derden raadplegen voor meer gedetailleerde informatie over hun handelen, alsook voor instructies over hoe de opt-out van bepaalde zaken werkt.

KD Supplementen privacy beleid is hier niet van toepassing op, we hebben geen controle over de activiteiten van deze andere adverteerders of websites.

Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten slaan de servers automatisch informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van uw bezoek.
Als externe leverancier maakt Google gebruik van cookies om advertenties op uw site weer te geven.

Met de DART-cookie kan Google advertenties weergeven aan uw gebruikers op basis van hun bezoek aan uw sites en andere sites op internet. Gebruikers kunnen zich afmelden voor het gebruik van de DART-cookie door naar het privacybeleid van het advertentie- en inhoudsnetwerk van Google te gaan.

Als u cookies wilt uitschakelen, kunt u dit doen via uw browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kunnen worden gevonden op de browsers betreffende websites.

* Internet Explorer
* Firefox
* Safari