Henk de Koning

Eigenaar

Jessica de Koning

Social Media

Gerben Drost

Online Marketeer

KDS levert voedingssupplementen – per postorder en via internet.

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige sportvoeding, en de toekomst gaan wij ons ook meer bezighouden met afslankproducten.

Voor iedereen die er goed uit wil zien. Door het weglaten van tussenpersonen, zijn onze producten zeer scherp geprijsd, en dus betaalbaar voor elke sporter.

Heeft u een eigen sport gerelateerde onderneming zoals bijvoorbeeld een fitness-school of sportwinkel en wilt u groot afnemen, en wilt u nog grotere kortingen??!!

Het doel van KDS

Onze doel is om enkel de allerbeste producten te leveren aan onze klanten tegen betaalbare prijzen. Dit met een supersnelle bezorging en uitstekende service.

Omdat wij een startende onderneming zijn, heeft KDSupplementen.com op dit moment een aantal voedingssupplementen op de website staan, die bij ons verkrijgbaar zijn.

Onze klanten moeten makkelijk hun keuze kunnen maken en verzekert zijn van de allerbeste koop.

KDSupplementen bestaat uit 3 jonge ondernemers, een creatief team die 100% achter hun producten staat.

Wij staan iedere dag klaar om u te helpen uw doelstelling te verwezenlijken, of het nu gaat om duursport, spieropbouw, enz…

Bij KDSupplementen staat een goede service voorop. Wilt u specifieke informatie over een artikel uit ons assortiment, heeft u een vraag over de bezorging of wilt u persoonlijk advies over bijvoorbeeld voeding?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw e-mails binnen 24 uur.